Ποδόσφαιρο

Τα δύο σενάρια για Ντουκουρέ!

Όπως έγινε γνωστό από την Τετάρτη (28/09), ο Σέικ Ντουκουρέ πήγε στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο, από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία εγχείρηση στο γόνατό του.

Ο Ιβοριανός μέσος επιβαρύνθηκε πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε και το χτύπημα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και κρίθηκε προτιμότερο να γίνει τώρα αυτή η επίσκεψη στον γιατρό και όχι τα Χριστούγεννα, όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά. Από το αποτελέσματα αυτού του ελέγχου, θα κριθούν πολλά για τον χρόνο επιστροφής του 30χρονου ποδοσφαιριστή σε αγωνιστική δράση.

Στο γόνατο του Ντουκουρέ υπάρχει μόσχευμα, το οποίο έχει τοποθετηθεί με ίνες. Εκεί θα γίνει ένας έλεγχος, μιας και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη έδειξε ότι υπάρχει οστεόφυτο (μικρό εξόγκωμα στις άκρες των οστών, που αποτελεί μέρος της φυσιολογικής φθοράς τους).

Αυτό που πρέπει να ελεγχθεί είναι σε τι ποσοστό οι ίνες του μοσχεύματος έχουν φθαρεί. Το καλό σενάριο είναι να μην είναι τόσο μεγάλη η φθορά, οπότε με έναν καθαρισμό και αφαίρεση του οστεόφυτου το πρόβλημα να λυθεί. Το κακό από την άλλη είναι να υπάρχει μεγάλη φθορά, οπότε τότε θα αποφασιστεί πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button