Μπάσκετ

Τα δεδομένα για τους πέντε «μικρούς» του Άρη

Ο Άρης ολοκλήρωσε την χρονιά έχοντας 4+1 νεαρούς παίκτες στην διάθεση του και πλέον πρέπει να πάρει αποφάσεις για την επόμενη χρονιά.

Αρχικά κανονικά στα κιτρινόμαυρα θα παραμείνει ο Όμηρος Νετζήπογλου, ο παίκτης γύρο από τον οποίο έγινε έντονος θόρυβος μετά τις πολύ καλές παρουσίες του στο τέλος της περσινής χρονιάς.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής αναμένεται μάλιστα να έχει σημαντικό ρόλο στον Άρη της νέας χρονιάς. Ακόμη ρόλο στον ρόστερ θα έχουν και οι Σιδηροηλίας και Πετανίδης. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τον Άρη και πρόκειται να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες ενόψει της νέας χρονιάς.

Από την άλλη δεν θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρο ο νεαρός Κώστας Τσιρογιάννης. Ο Έλληνας γκαρντ είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και ο Άρης δεν σκοπεύει να τον κρατήσει για την νέα χρονιά.

Τέλος ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Κώστα Βλάσιου. Ο νεαρός γκαρντ φέτος ήταν άτυχος. Δόθηκε δανεικός στην ΧΑΝΘ αλλά ο κορωνοϊός δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα σενάριο για το μέλλον του, ακόμη και το να συνεχίσει μακριά από το Αλεξάνδρειο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button