Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για τον φορ!

Ο Νταρίντα αποτελεί την επιλογή του Άρη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση ενός αντί-Μαντσίνι, αλλά και ενός φορ.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό ο Αντρέ Γκρέι, μιας και ο Τζαμαϊκανός είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Άρης ψάχνει στην αγορά για να βρει ποδοσφαιριστή με τα απαιτούμενα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και στην κατάλληλη τιμή, προσπάθεια που δεν είναι καθόλου εύκολη, μιας και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρει πολλές επιλογές. Ωστόσο γίνεται μια προσπάθεια, η οποία πάντως δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα στεφθεί από επιτυχία.

Υπάρχει πάντα η περίπτωση του Ματέι Βίντρα, με τις ιδιαιτερότητές της όμως, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι έτοιμος και θα μπορέσει να είναι σε θέση να αγωνιστεί Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Αν ο Άρης δεν βρει τον κατάλληλο παίκτη, ενδεχομένως να ενεργοποιήσει την υπόθεση του Τσέχου επιθετικού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button