Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για την ενίσχυση με Έλληνες παίκτες

Η πρόθεση ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ εκφράστηκε δύο φορές από τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, αλλά η εφαρμογή αυτού του σχεδίου αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Από τον Κροάτη τεχνικό διευθυντή εκφράστηκε η σκέψη να βρει ποδοσφαιριστές μέσα από τη δεξαμενή της ομογένειας. Κι εκεί όμως διαπιστώνει τις δυσκολίες, καθώς καθόλου εύκολη δεν είναι η περίπτωση του 20χρονου στόπερ Νεκτάριου Τριάντη, που θεωρείται ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος και νεαρός παίκτης στην πρώτη κατηγορία της Αυστραλίας, διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Το ίδιο ισχύει και με την αντίστοιχη του Νίκου Τσακίρη, του 17χρονου κεντρικού μέσου ο οποίος αγωνίζεται στο MLS και ήδη η αξία του εκτινάχθηκε στο 1.000.000 ευρώ.

Ο Παλίκουτσα είναι δεδομένο ότι θα επιμείνει σε περιπτώσεις ομογενών ποδοσφαιριστών, παράλληλα όμως θα διαφοροποιήσει το πλάνο του σε ότι αφορά τους υπόλοιπους. Συνεχίζει να κοιτά 2-3 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στη φετινή Superleague, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλα συμβόλαια και αγωνίζονται σε πρωταθλήματα αντίστοιχου επιπέδου με το ελληνικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button