Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Ρόουζ

Το… σκανάρισμα του Άρη στη μεταγραφική αγορά περιλαμβάνει πολλές αναζητήσεις για διάφορες θέσεις, με μία απ’ αυτές. όχι κατά προτεραιότητα, να είναι το κέντρο της άμυνας.

Στη συγκεκριμένη θέσηη ομάδα θέλει να κάνει τουλάχιστον μία προσθήκη. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία προχωρημένη περίπτωση τις τελευταίες μέρες, τη στιγμή που έγινε κουβέντα μεταξύ των ανθρώπων του Άρη και για ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο, αυτό του Λίντσεϊ Ρόουζ.

Οι άνθρωποι της ομάδας συζήτησαν για τον Γάλλο στόπερ πριν μερικές μέρες, αφήνοντάς το όμως εκεί, χωρίς να προκύπτει κάποια περαιτέρω εξέλιξη για την ώρα.

Στην Αλκμήνης δεν θα έλεγαν όχι στην περίπτωση ενός παίκτη που ξέρει πολύ καλά τα αποδυτήρια της ομάδας. Πρόκειται πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο και μάλιστα με αρκετά υψηλές απολαβές (περίπου 500 χιλιάδες ευρώ)

Από το περιβάλλον του παίκτη δεν προκύπτει επαφή με τον Άρη, με τον ίδιο να μην θέτει θέμα αποχώρησής του από τον πολωνικό σύλλογο, σε αντίθεση με δημοσιεύματα από την Πολωνία που τον συμπεριλαμβάνουν σε λίστα παικτών που είναι υπό αποχώρηση, ίσως και λόγω της μέτριας σεζόν από τα μισά της χρονιάς και μετά.

Όπως είχε δηλώσει και όταν αποχώρησε από την ομάδα, σίγουρα θα σκεφτόταν την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόνο εάν έμενε ελεύθερος και για την ώρα δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button