Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Πάλμα

Για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα για τον Λουίς Πάλμα, σύμφωνα με τα οποία η Άντερλεχτ εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων, αναφέροντας μάλιστα πρόταση άνω των 3.000.000 ευρώ.

Η θέση του Άρη για τον άσο από την Ονδούρα είναι ξεκάθαρη, από το καλοκαίρι ακόμη, όταν και είχε απορρίψει πρόταση 2.000.000 ευρώ από ομάδα του MLS. Ο Πάλμα έχει κάνει ένα εντυπωσιακό πρώτο μισό της σεζόν, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να εκτιμά ότι η αξία του νεαρού επιθετικού ξεπερνά τα 4 – 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Άρης άλλωστε δεν έχει λόγο να βιαστεί, καθώς το συμβόλαιο του Πάλμα λήγει το 2026 κι αν συνεχίσει στον ρυθμό που ήδη κινείται, είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί η αξία του.

Ήδη αυτή τετραπλασιάστηκε σε σχέση με τον περασμένο Γενάρη. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη ήταν 200.000 ευρώ και πλέον είναι στις 900.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα όμως, η αξία ενός παίκτη διαμορφώνεται αναλόγως της ζήτησης. Και για τον Πάλμα υπάρχει ζήτηση και μάλιστα αρκετά έντονη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button