Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, αυτή τη φορά όμως όχι για τα αγωνιστικά του κατορθώματα.

Ο τελευταίος 1,5 μήνας είχε διάφορα σκαμπανεβάσματα για τον Ονδουριανό επιθετικό, που έμεινε πολύ μακριά από το εκρηκτικό του διάστημα μέχρι και τα τέλη του 2022, όταν ο τραυματισμός του κόντρα στον Παναιτωλικό τον επηρέασε και σταμάτησε την εντυπωσιακή και καταλυτική του παρουσία με τα κιτρινόμαυρα.

Ο τραυματισμός είναι φανερό ότι τον πήγε πίσω και θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα, ώστε να εμφανιστεί σταδιακά ο παίκτης που μέχρι πριν λίγους μήνες ανάγκαζε πολλούς να τον μελετούν για τα κατορθώματά του.

Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στην Κρήτη, ήρθε να προστεθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον Πάλμα. Η αντίδραση της ομάδας και η τιμωρία του είναι ίσως αυτό που πρέπει να τον ταρακουνήσει, σε μία κρίσιμη καμπή για τον ίδιο, την παρουσία του στον Άρη και γενικά την καριέρα του.

Η αντίδραση του Πάλμα στο Ηράκλειο δείχνει να έχει χάσει κάπως την πνευματική του συγκέντρωση, επηρεασμένος από την κατάστασή του τον τελευταίο μήνα και όχι μόνο…

Στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να διαχειριστούν προσεκτικά τον Ονδουριανό, ώστε όχι μόνο να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, αλλά και να προστατευτεί ένας ποδοσφαιριστής που πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη, μπορεί να φέρει και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button