Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Μπράμπετς και οι αντιδράσεις του κόσμου

Το ενδεχόμενο πώλησης του Γιάκουμπ Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό, με την υπόθεση να αναμένεται να έχει οριστική εξέλιξη, θετική ή αρνητική σύντομα, ενώ έντονες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου του Άρη, στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης!

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ενώ δεν φαίνεται να έχει διαπιστωθεί μεγάλη οικονομική διαφορά.

Οι πληροφορίες λένε ότι το deal είναι πιθανό να κλείσει για ένα ποσό περί των δύο εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεδομένα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αξίας του βασικού στόπερ της εθνικής Τσεχίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο με αρκετά μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, σε σχέση με αυτές που έχει στον Άρη, μετά τη διετή επέκταση που υπέγραψε πριν από κάποιους μήνες

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά οι ενδείξεις οδηγούν στην εκτίμηση ότι αυτή είναι αρκετά πιθανό να επιτευχθεί εντός των επόμενων ωρών, καθώς οι πράσινοι πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων.

Οι αντιδράσεις του κόσμου

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις αντιδράσεις του κόσμου του Άρη, που είναι ιδιαιτέρως έντονες από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η είδηση της πιθανής πώλησης του Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι των κιτρινόμαυρων εκφράζουν τον προβληματισμό τους, για το γεγονός ότι μόλις δύο εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, αυτή διαπραγματεύεται την πώληση βασικού της παίκτη, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν επιλογές στη θέση του.

Και μάλιστα όχι του οποιουδήποτε βασικού ποδοσφαιριστή, αλλά ενός από τους πιο σταθερούς σε απόδοση, με εξαιρετικό χαρακτήρα, ηγετική προσωπικότητα και όντας ένας εκ των αρχηγών των κιτρινόμαυρων.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πριν πάρει την όποια απόφασή του, θα πρέπει να “ζυγίσει” όλα τα δεδομένα, καθώς η περίπτωση του Γιακούμπ Μπράμπετς είναι πολύ ιδιαίτερη για την ομάδα και τον κόσμο της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button