Ποδόσφαιρο

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του Μάντζιου «συμμάζεψαν» την ομάδα

H αλλαγή πλευρών στα ακραία μπακ μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το πολύ κακό (αμυντικά) ξεκίνημα για την ομάδα.

Ο προπονητής του Άρη σε γενικές γραμμές διαχειρίστηκε καλά το ματς του Άρη στο Γ.Καραϊσκάκης, με κρισιμότερη όμως παρέμβαση του στα άκρα της άμυνας.

Στο ξεκίνημα του αγώνα επιλέχθηκε ο Σάκιτς στα αριστερά της άμυνας και ο Σούντγκρεν στα δεξιά. Συνταγή που είχε δουλέψει έως τώρα, και επέτρεπε στον Σουηδό να προωθείται.

Παρόλα αυτά στο γήπεδο τα πράγματα δεν ήταν όπως αναμενόταν. Ο Αυστριακός είχε μία κακή μέρα (την πρώτη του μετά από μήνες) και ο Άρης αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα από τα δεξιά.

Έτσι ο Μάντζιος αποφάσισε να κάνει την αλλαγή, να περάσει τον Σούντγκρεν από τα αριστερά ο οποίος φαινόταν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η επιλογή αυτή δικαιώθηκε απόλυτα, με τον Σάκιτς να είναι πιο σταθερός (έστω και αν δεν βοήθησε επιθετικά) από τα δεξιά, ενώ ο Σουηδός συνέχισε να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη «πινελιά» του Μάντζιου ήταν αρκετή ώστε ο Άρης να συμμαζέψει την άμυνα του σε μία πολύ κακή μέρα και να κρατήσει ένα αποτέλεσμα που αφήνει ορθάνοιχτο παράθυρο για πρόκριση στην επόμενη φάση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button