ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Τα βρήκε» με Μπάγερν ο Παλίνια, πιέζει τη Φούλαμ να τον δώσει!

Μπάγερν Μονάχου και Ζοάο Παλίνια φέρονται να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2028, με τον παίκτη να πιέζει τη Φούλαμ να πει το «ναι» σε πρόταση έως και 60 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά να αρνείται!

Για προφορική συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τον Ζοάο Παλίνια, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει τη Φούλαμ για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από αυτήν, κάνει λόγο το γερμανικό «Sky Sports».

Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ φέρεται να τα έχει βρει για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με τους Βαυαρούς, οι οποίοι από την πλευρά τους σκοπεύουν να διαθέσουν έως και 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο δημοσίευμα, η Φούλαμ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Παλίνια την δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω της έλλειψης αρκετού χρόνου για να βρει τον διάδοχό του.

Ο 28χρονος μέσος μετακόμισε στο «Κρέιβεν Κότατζ» το περασμένο καλοκαίρι, ερχόμενος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2027.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button