Μπάσκετ

Τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν, η υπόθεση τρέχει – Τι ισχύει

Ο Άρης συνεχίζει να παλεύει για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών από την υπόθεση του πιστοποιητικού.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν προσφύγει στο διοικητικό εφετείο ενάντια στις αποφάσεις οι οποίες δεν τους έδιναν το πιστοποιητικό. Μέσα σε όλα είχε γίνει και αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ουσιαστικά θα μπλόκαραν την εκδίκαση της υπόθεσης από την αθλητικό δικαστή (21/12) και την -όποια- ποινή.

Το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Ουσιαστικά κρίθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος για μη εκδίκαση της υπόθεσης από την αθλητικό δικαστή, από την στιγμή που θα η τελική απόφαση του εφετείου θα βγει τους πρώτους 1-2 μήνες της χρονιάς.

Η λογική είναι ότι ακόμη και αν ο Άρης τιμωρηθεί λάθος στις 21/12, εφόσον έχει το δίκαιο με το μέρος του θα προλάβει να πάρει τους βαθμούς πίσω πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και άρα δεν θα υπάρχει κάποια αλλοίωση.

Έτσι ο Άρης μέσα στον Ιανουάριο θα παρουσιάσει την υπόθεση του στο εφετείο και θα περιμένει να δει εάν δικαιωθεί ή όχι. Στο μεσοδιάστημα θα δοθεί μάχη και στην αθλητικό δικαστή στις 21/12.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button