Ποδόσφαιρο

Τα αγωνιστικά στοιχεία του Σουλεϊμάνοφ, η έξτρα δουλειά και η απόφαση του να φύγει από την Κράσνονταρ

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Ρώσσο που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Το YellowRadio.gr συνέλεξε πληροφορίες για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ μιλώντας και με τον γυμναστή Γιάννη Αμανατίδη ο οποίος τον γνώρισε στην κοινή τους παρουσία στη Κράσνονταρ τους τελευταίους μήνες.

Ένα κομμάτι που αποτελεί ερωτηματικό είναι το θέμα συμπεριφοράς και το θετικό είναι ότι στην Ρωσία δεν είχε δείξει κανένα αρνητικό δείγμα γραφής, δεν προκάλεσε και ήταν πάντα ευγενικός με τους ανθρώπους με τους οποίους δούλευε.

Πολύ σημαντικό το ότι ο ίδιος ήθελε να φύγει από την Κράσνονταρ προκειμένου να δουλέψει στο εξωτερικό, ενώ όσο βρισκόταν στην Ρωσία προπονούταν για να βελτιωθεί και καθόταν και πάντα μετά το τέλος της προπόνησης, ψάχνοντας το κάτι παραπάνω και δουλεύοντας κυρίως σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αυτό που σημειώνεται είναι ότι δεν πρόκειται για παίκτη που αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας σαφώς ως μεγαλύτερο προσόν του το επιθετικό κομμάτι.

Σε ότι έχει να κάνει με την ετοιμότητα του αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Κράσνονταρ, έπαιξε σε δύο παιχνίδια και απουσίαζε από τις προπονήσεις της Κράσνονταρ μόνο τις τελευταίες μέρες για να διευθετήσει θέματα με τη βίζα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button