Ποδόσφαιρο

Τίποτα δεν χάνεται και δεν πρέπει να χαθεί από μία στιγμή…

Ο Άρης διανύει την καλύτερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας του στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Το λένε τα νούμερα. Το λένε τα ρεκόρ που καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο.

Χθες όλοι μας είδαμε έναν πολύ καλό Άρη μέσα στο γήπεδο. Έναν Άρη που μπήκε από το πρώτο λεπτό να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην -αντικειμενικά- καλύτερη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη χρονική στιγμή.

Κόντρα σε αυτήν την ομάδα ο Άρης προηγήθηκε δίκαια με 1-0 από το πρώτο ημίχρονο, σκορ που θα του έδινε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Το σκορ αυτό το κρατούσε για 87 λεπτά μαχόμενος, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που δεν πατούσε καλά. Έναν Ολυμπιακό που ζήτημα αν έκανε δύο φάσεις.

Και ας αφήσουμε την φάση του 87 και ας σκεφτούμε τί θα λέγαμε σήμερα αν ο Φινλανδός Γκεστράνιους σφύριζε με το σκορ να είναι υπέρ του Άρη. Χωρίς την «καταραμένη» φάση. Θα λέγαμε πως ο Άρης πέρασε δίκαια. Πως ο Άρης τα έβαλε κόντρα σε όλους και σε όλα. Πως το κοουτσάρισμα του Άκη Μάντζιου ήταν υποδειγματικό και πήρε… το πορτοφόλι του Μάρτινς. Έγινε όμως η συγκεκριμένη φάση…. Συνέβη. Δεν θα μεμψιμοιρήσουμε και θα καταστρέψουμε ότι η ομάδα πάει να χτίσει για μία «καταραμένη» στιγμή.

Ο Άρης έχει επιστρέψει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας κι αυτό είναι το σημαντικό. Να μπολιαστεί ο σύλλογος και οι παίκτες του, όποιοι κι αν είναι, με το «μικρόβιο» του πρωταθλητισμού. Βήμα-βήμα, χρόνο με το χρόνο να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και να… βαρεθούν όλοι τους να βλέπουν τον Άρη στην τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο τίτλος θα έρθει. Φυσικό και επόμενο είναι. Το οικογενειακό κλίμα και η υγεία που βγάζουν η ομάδα, οι παίκτες, η διοίκηση και το τιμ με κάθε αφορμή, είναι το κλειδί προς την γιγάντωση του συλλόγου, κόντρα στον καθημερινό επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται.

Θέλετε να μιλήσουμε για ευθύνες; Να κρεμάσουμε τον ποδοσφαιριστή; Αυτό είναι καθαρά θέμα της διοίκησης να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση με διακριτικό τρόπο και όχι με κάποια ταμπέλα και περιφορά στο κέντρο της πόλης.

Απομένουν δύο παιχνίδια από την λήξη της κανονικής περιόδου της Super League και ο Άρης είναι μόνος δεύτερος με 47 βαθμούς! Ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς που θα κλειδώσει την δεύτερη θέση κόντρα στον συμπολίτη ΠΑΟΚ και η τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ στο Χαριλάου. Έρχονται λοιπόν δύο ματς που ο Άρης μπορεί, πρέπει και θα κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους του για να μπει με αξιώσεις και με μαξιλαράκι ασφαλείας στα play off, όντας «γαντζωμένος» στην δεύτερη θέση.

Όλοι γύρω από τον Άρη, πιο ενωμένοι από ποτέ και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button