Ποδόσφαιρο

«Τίγρη πούλα, έχουμε γίνει ξεφτίλα» – Οργή οπαδών, με διαγραφές σχολίων ασταμάτητα… απαντά ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ σε ακόμη ένα ματς τη φετινή σεζόν ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ήρθε ισόπαλη με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (2-2), σε ένα ματς μάλιστα που βρέθηκε να χάνει με 2-0 και τη γλίτωσε παίρνοντας τον βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ένωση απογοήτευσε σε ακόμη ένα παιχνίδι φέτος, ενώ έτσι όπως πηγαίνει όχι μόνο θα μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά θα τερματίσει και κάτω από τους Αρκάδες, οι οποίοι με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ πλησιάζουν απειλητικά τους κιτρινόμαυρους.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, η εμφάνιση της Ένωσης, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ φεύγει και ευχαριστημένη με τον βαθμό έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας για ακόμη μια φορά, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην επίσημη σελίδα του facebook και διαρκώς γίνονται και περισσότερα. Τα social media της ΑΕΚ πήραν φωτιά με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και να «βάλλουν» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας πως πρέπει να πουλήσει την ομάδα και να φύγει άμεσα από τον σύλλογο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μιλάνε για ξεφτίλα στα social media του συλλόγου, ενώ γίνεται ο κακός χαμός από σχόλια που έχουν να κάνουν με την «ανικανότητα της διοίκησης» όπως τονίζουν οι περισσότεροι. Το πιο σημαντικό από όλα όμως όπως θα δείτε και παρακάτω δεν είναι τα σχόλια και το άγριο κράξιμο κατά της διοίκησης και του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά το γεγονός πως από την ΠΑΕ «τρέχουν» για να σβήσουν τα περισσότερα σχόλια από οργισμένους οπαδούς, με τον περισσότερο κόσμο μάλιστα να αναρωτιέται γιατί συμβαίνει.

Εκτός από τον Μελισσανίδη πάντως που έχει το μερίδιο του λέοντος στα σχόλια από εκατοντάδες φίλους της ομάδας, η «μπάλα» παίρνει και άλλα μέλη της διοίκησης, αλλά και παίκτες και προπονητή, λόγω κυρίως των επιλογών του Μανόλο Χιμένεθ.

Δείτε εδώ ένα από τα σχόλια που αναφέρονται στη διαγραφή σχολίων:

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button