ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τέσσερις νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο που προκαλούν συζητήσεις στην Ολλανδία!

Σε αλλαγές που θα φέρουν εντελώς διαφορετικά δεδομένα θα προχωρήσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, όσον αφορά τους κανονισμούς του αθλήματος!

Σε νέα… εποχή θα μπει το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στην 2η κατηγορία της χώρας. Όπως έγινε γνωστό, η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να κάνει τέσσερις τεράστιες αλλαγές, οι οποίες θα εφαρμοστούν από τη σεζόν 2023/24.

Αλλαγές στη διάρκεια των αγώνων, αποβολές πέντε λεπτών και πλάγια με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Η Ολλανδία αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και φέρνει ένα… νέο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι τέσσερις αλλαγές:

1) Πλάγιο άουτ: Στο εξής ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να στήσει την μπάλα και είτε να την εκτελέσει, είτε να ντριμπλάρει και να μπει στον αγωνιστικό χώρο! Το ίδιο θα συμβαίνει και στα κόρνερ και στα ελεύθερα. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι αναγκασμένος να εκτελεί, θα μπορεί να ξεκινήσει κούρσα…

2) Κίτρινη κάρτα: Στο εξής ο ποδοσφαιριστής που θα χρεώνεται με κίτρινη, θα πρέπει να περνάει πέντε λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου.

3) Αλλαγές: Οι προπονητές θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν όσες αλλαγές θέλουν, χωρίς να σταματάει ο χρόνος. Οι «flying substitutions», όπως ονομάζονται δεν θα επηρεάζουν τα ματς, καθώς οι αγώνες θα συνεχίζονται κανονικά όσο κάποιος μπαίνει και κάποιος βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο.

4) Μείωση χρόνου ημιχρόνων: Το πρώτο και το δεύτερο μέρος θα διαρκούν από 30 λεπτά, οπότε κάθε αγώνας θα έχει συνολική διάρκεια 60 λεπτών, σε καθαρό χρόνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button