Ποδόσφαιρο

Τέρμα τα λόγια, μόνο πράξεις!

Η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στη χθεσινή προπόνηση και όσα είπε στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, τους έθεσαν προ των ευθυνών τους και πλέον καλούνται όλοι μαζί να αντιστρέψουν το κλίμα.

Ο Άρης έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του τη φετινή σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή και με τους στόχους της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο να διακυβεύονται, ήρθε η ώρα να βγάλει μία αντίδραση διαρκείας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη βρέθηκε χθες στην προπόνηση, σε συνέχεια όσων είχε πει στους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ριζούπολη.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν είπαν πολλά στη χθεσινή συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια, αλλά αυτό που θέλησαν να περάσουν είναι ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να γυρίσουν την κατάσταση. Αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέραν από την κατάθεση κάθε δυνατής προσπάθειας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Άκη Μάντζιο, καθώς είναι και δική του ευθύνη η βελτίωση της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τις τρεις αναμετρήσεις σε μία εβδομάδα κόντρα στη Λαμία. Η πρόκριση στο Κύπελλο και η επιστροφή στις νίκες στο Πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι θα επαναφέρουν την ομάδα στον… ίσιο δρόμο!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button