Ποδόσφαιρο

Σύνδεσμοι Άρη κατά σελίδας: «Το κάνετε για την τσέπη σας και όχι για την τρέλα σας»

Οι σύνδεσμοι των οργανωμένων του Άρη, με ανακοίνωσή τους, ξεκαθάρισαν τα όσα συμβαίνουν με μία σελίδα στο Facebook η οποία πουλάει διάφορα είδη.

Αναλυτικά:

Ως σύνδεσμοι του ΑΡΗ και με αφορμή , κάποια απρόσωπη σελίδα στο Facebook με την ονομασία ARIS Salonica Hooligans όπου είδαμε να πωλούνται διαφορά είδη με την παραπάνω ονομασία και να απευθύνονται στον κόσμο του ΑΡΗ για να αγοράσει ηλεκτρονικά τα είδη αυτής της σελίδας , καλούμε τον κόσμο να μην πέσει στην παγίδα να αγοράσει είδη από αυτή τη σελίδα.

Και για να εξηγούμαστε , μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη σελίδα , ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί τους μέσω μηνυμάτων για να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και που πάνε τα όποια έσοδα των ειδών που πουλάνε ηλεκτρονικά αφού ούτε σύνδεσμος είναι ώστε να έχουν έξοδα και τέλος πάντων ζητήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΈΨΟΥΜΕ να πουλάνε το οτιδήποτε αφού δεν την έχουμε δει μονοπώλιο αλλά για να δούμε ότι δεν είναι τίποτα καιροσκόποι που εκμεταλλεύονται τα οπαδάκια του ΑΡΗ και αν στην τελική είναι και ΑΡΕΙΑΝΟΙ.

Η απάντηση τους στα μηνύματα μας ήταν ότι δε θέλουν να μας δώσουν στοιχεία επικοινωνίας γιατί θέλουν την ανωνυμία τους , αλλά παράλληλα απευθύνονται στον κόσμο να αγοράσει πράγματα . Γι’αυτό καλούμε τον οποιονδήποτε ΑΡΕΙΑΝΟ να μην αγοράσει από αυτή τη σελίδα είδη αφού δεν ξέρουμε ούτε ποιοι είναι ούτε που θα πάνε τα οποιαδήποτε έσοδα έχουν .

Οι σύνδεσμοι δίνουμε καθημερινό αγώνα για τη βιωσιμότητα των συνδέσμων μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αφού εκτός από τα λειτουργικά έξοδα υπάρχουν και υπερδιπλάσια δικαστικά έξοδα για αδέρφια μας , για αδέρφια μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και πόσα ακόμη .

Είμαστε ανοιχτοί σε οποιανδήποτε οπαδική κίνηση να βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω αλλά όχι σε καιροσκόπους που βάζουν 20 είδη στο Facebook με την επωνυμία ARIS Salonica Hooligans και θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους ακόμα και προς εμάς . Αυτά όλα μας δείχνουν ότι το κάνετε για την τσέπη σας και όχι για την καύλα σας όπως γράφατε στα ανώνυμα μηνύματα σας.

Υ.Γ και οποιαδήποτε άλλη ίδια περίπτωση πέσει στην αντίληψη μας θα κάνουμε το ίδιο.Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να εκμεταλλευτεί την αγάπη και την τρελα του κόσμου του ΑΡΗ.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ SUPER 3

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

ARIS ATHENS CLUB

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button