ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σύμβουλος Μανέ: «Αν το χρώμα του δέρματος του Σαντιό ενόχλησε τον Σανέ, ενόχλησε και την Μπάγερν»

Καλεσμένος του After Foot στο RMC, o Μπακαρί Σισέ σύμβουλος του Σαντιό Μανέ, επέστρεψε στην ταραγμένη ιστορία του Σενεγαλέζου με τον Λιρόι Σανέ την περασμένη σεζόν στην Μπάγερν και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Ο Σάντιο Μανέ αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου για να ενταχθεί στην Αλ Νασρ, στη Σαουδική Αραβία, και ο σύμβουλός του Μπακαρί Σισέ βρήκε την ευκαιρία, το Σάββατο (05/08) το απόγευμα στο After Foot, να επιστρέψει στη δυσάρεστη περιπέτεια του Σενεγαλέζου στη Βαυαρία, που χαρακτηρίστηκε κυρίως από τη διαμάχη με τον συμπαίκτη του Λιρόι Σανέ.

Θυμίζουμε, τον περασμένο Απρίλιο, στα αποδυτήρια μετά τον πρώτο αγώνα του προημιτελικού του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και ο Μανέ φέρεται να χτύπησε τον Σανέ στο πρόσωπο. Αυτή είναι η ιστορία που θα οδηγήσει στο διαζύγιο του Σενεγαλέζου με τον βαυαρικό σύλλογο, λίγους μήνες αργότερα.Ωστόσο ο Μπακαρί Σισέ διαβεβαιώνει ότι η αλήθεια δεν έχει αποκαλυφθεί σχετικά με αυτό το θέμα και έδωσε τη δική του εκδοχή του για τα γεγονότα.

«Όποιος γνωρίζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ξέρει ότι ο Λιρόι Σανέ είναι ένα πολύ συγκαταβατικό αγόρι. Ενώ ο Σαντιό Μανέ δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα . Ο Σανέ έστειλε μήνυμα στον Σάντιο για να ζητήσει συγγνώμη. Κατάλαβε ότι τα είχε κάνει χάλια. Ο Σάντιο δέχτηκε τη συγγνώμη του λέγοντας “Ελπίζω να μην ξανασυμβεί γιατί είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που είμαι”».

Ερωτηθείς για τον αν υπήρξαν ρατσιστικές αναφορές προς το πρόσωπο του Μανέ ο Σισέ ανέφερε: «Πράγματι. Γι’ αυτό σας λέω ότι υπάρχει αχαριστία από την πλευρά της Μπάγερν. Είναι κάτι παραπάνω από τρελό. Ο Λιρόι Σανέ αρνήθηκε τα σχόλιά του. Στη συνέχεια, η Μπάγερν επέβαλε κυρώσεις στον Σάντιο για ένα παιχνίδι. Αλλά δεδομένης της σοβαρότητας του προβλήματος. Αν ο Σάντιο έκανε λάθος, θα είχε τιμωρηθεί περισσότερο. Αν το χρώμα του δέρματος του Σάντιο Μανέ ενόχλησε τον Λιρόι Σανέ, ενόχλησε και την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button