Γενικά

Σωκράτης Δημητριάδης: “Θα γίνει το μνημείο και η μετονομασία της οδού, στη μνήμη του Άλκη”

Ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, μίλησε στο “Yellow Radio 101.7” και την εκπομπή “Box To Box” για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις Αποφάσεις που πάρθηκαν για να τιμηθεί η μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Ιάσονα Μίσχο:

Για τις αποφάσεις του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου: “Να πω αρχικά ότι στις 19.00 η ώρα σταμάτησε η ροή του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να τιμήσουμε τα 19 χρόνια του Άλκη Καμπανού. Να πιέσουμε και εμείς ώστε να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, να υπάρχουν πολύ αυστηρότερες ποινές. Θα γίνει το μνημείο για την οπαδική βία, όπου θα υπάρχουν τρεις ελιές που θα συμβολίζουν τις τρεις ομάδες, Τον Άρη τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τιμήσουμε τον Άλκη ο οποίος έφυγε χωρίς κανέναν λόγο. Να μην ξεχνάμε ότι τα περιστατικά είναι πάρα πολλά”.

Για τα αιτήματα του ΑΣ Άρης, όσον αφορά την τοποθέτηση μνημείου και τη μετονομασία της οδού Θεοδώρου Γαζή σε Άλκη Καμπανού: ¨Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως κοινωνία, να δώσουμε το όνομα του Άλκη Καμπανού στο δρόμο που έγινε το τραγικό συμβάν. Όλοι το αποδέχθηκαν, οπότε θα βάλουμε ένα μνημείο στο συγκεκριμένο σημείο”.

Τι χρονικός ορίζοντας υπάρχει για τη μετονομασία της οδού: “Κανονικά καθυστερεί αρκετά, αλλά έχει σταλεί ήδη το αίτημα και για το συγκεκριμένο θέμα θα κινηθούν πολύ γρήγορα όλες οι διαδικασίες. Υπάρχει τις επόμενες μέρες μία σύσκεψη για να συζητηθούν όλα αυτά και να γίνει άμεσα η μετονομασία της οδού, στη μνήμη του Άλκη”.

Μπορεί ο Άλκης Καμπανός να είναι το τελευταίο θύμα και να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φαινόμενα: “Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα είναι η τελευταία φορά που έχουμε θύμα οπαδικής βίας, αν και είναι κάτι που το ελπίζω. Εμείς οφείλουμε να πιέσουμε και την Κυβέρνηση, ώστε οι ποινές να είναι τόσο μεγάλες, ώστε όποιος σκεφτεί να κάνει αυτό που έκαναν αυτοί, να μην μπαίνει καν σ’ αυτή τη διαδικασία”.

Αν θα γίνει κάτι για να τιμηθεί και η μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι, που ήταν το προηγούμενο θύμα των συγκεκριμένων ομάδων οπαδών: “Το έχουμε ζητήσει ήδη τόσο εγώ, όσο και οι κ.κ. Ζεϊμπέκης και Λεκάκης, να γίνει κάτι, γιατί ένα ακόμη παιδί έπεσε θύμα των συγκεκριμένων εγκληματικών στοιχείων, καθώς και ο Τόσκο δολοφονήθηκε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button