Μπάσκετ

Σχορτσιανίτης: Ανέκδοτες ιστορίες από τον… Σοφοκλή του Άρη

Ανέκδοτες ιστορίες από την παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη παρουσιάστηκαν στον αέρα του Yellow Radio.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πέρα από ένας εξαιρετικός μπασκεμπολίστας με τεράστιες περγαμηνές είναι και ένας ωραίος τύπος! Ποιος δεν θυμάται κάποια ιστορία από τον Big Sofo ανά τα χρόνια.

Ένας άνθρωπος που τον έζησε, ο Σωτήρης Καραποστόλου μοιράστηκε δύο ιστορίες από την χρονιά 2004-05.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η πρώτη είναι από ένα ματς που παίζαμε με την ΜΕΝΤ στο Ιβανώφειο. Η ΜΕΝΤ είχε φέρει έναν Αμερικάνο που ήταν στην σωματική διάπλαση του Σόφο. Σε κάποια φάση του αγώνα που ήμασταν κοντά μπαίνει μέσα ο Σόφο, ξεκινάει στην πρώτη φάση, σπρώχνονται λίγο, στην δεύτερη το ίδιο.

Κάποια στιγμή σταματάνε, αρπάζονται και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε σταματήσει. Ήμουν στον πάγκο με τον Ασημακόπουλο και τον Χαριτόπουλο και κάποιος είπε «Κάντε πίσω θα πάρουν από μια μπασκέτα και θα ξεκινήσουν να μαλώνουν».

Η δεύτερη ιστορία που αντικατοπτρίζει τον Σοφοκλή, που δείχνει ότι ήταν ένα παιδί, ένας αγνός άνθρωπος της παρέας και της φιλίας.

Είχαμε βγει μετά από μια νίκη. Όλοι λέγαμε όταν γυρίζαμε τι θα κάνουμε. Όλοι έλεγαν ότι θα πάνε για ύπνο και ο Σοφοκλής μας λέει ότι… «εγώ δεν θα κοιμηθώ, ξεκινάνε τα παιδικά.» Έδειχνε πάντα ότι αυτή είναι η ζωή του, τι πειράζει;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button