Ποδόσφαιρο

Συνεχίζουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας για Κογιάδο και Άρη

Ο Άλεξ Κογιάδο είναι ένας από τους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς στόχους του Άρη, σε μια πάντως… δύσκολη αποστολή, την οποία οι κιτρινόμαυροι «παλεύουν» να φέρουν εις πέρας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μπέτις, αποτελεί… επιθυμία της ομάδας από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο τώρα, έχοντας επιστρέψει στην ομάδα όπου ανήκει, φαίνεται ότι άνοιξε ένας νέος κύκλος συζητήσεων.

Με το θέμα ασχολούνται αρκετά τα ισπανικά ΜΜΕ, με την ιστοσελίδα estadiodeportivo, στο δικό της ρεπορτάζ, να τονίζει το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά και τις πιθανότητες, η Μπέτις να προσπαθήσει να «εκμεταλλευτεί» την περίπτωση του Κογιάδο για δικές της μεταγραφικές υποθέσεις.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το όνομα του Άλεξ Κογιάδο εμφανίζεται στη λίστα της Λας Πάλμας και μπορεί να είναι το κλειδί για τη διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων και των συνομιλιών μεταξύ της συγκεκριμένης ομάδας και την Μπέτις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κογιάδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την τιμή της πιθανής υπογραφής του Άλβαρο Βάλες ή του Αλμέρτο Μολέιρο από της Λας Πάλμας στην Μπέτις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button