Ποδόσφαιρο

Συνεχίζονται τα αλισβερίσια μεταξύ των συμμάχων! Ο πρώην διευθυντής του αθλητικού του ΟPEN, CEO στην ΑΕΚ!

Ο Γιώργος Κοσμάς είναι ο εκλεκτός για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάνδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ ενώ μέχρι πρότινος ήταν υπάλληλος του Σαββίδη

Η παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου από το πόστο του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε δρομολογήσει εξελίξεις για την αντικατάστασή του. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ώρα” ο… εκλεκτός έχει βρεθεί και πρόκειται για τον Γιώργο Κοσμά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος του τηλεοπτικού σταθμού Open, είναι προ των πυλών για τη θέση του CEO στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και ίσως ακόμα και μέσα στη Δευτέρα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει περάσει στο παρελθόν από επιτελικές θέσεις σε σημαντικά ΜΜΕ. Για πολλά χρόνια αποτελούσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ σε αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα. Είχε επιτελικό ρόλο στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ενώ πριν αναλάβει διευθυντής του αθλητικού τμήματος του Open, είχε διατελέσει διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM και του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ με ρόλους που αφορούσαν αντικείμενο εργασίας CEO στο εταιρικό κομμάτι.

Η αντικατάσταση του Λυσάνδρου, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στο πόστο του πιθανότατα ως τα τέλη Μαρτίου για να κλείσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ήταν κομβικής σημασίας για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλα δείχνουν πως ο Κοσμάς θα αποτελέσει τον διάδοχό του σε αυτή τη θέση – κλειδί στο εταιρικό κομμάτι της ΠΑΕ ΑΕΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button