Ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” Ιντεμπεντιέντε-Σίλβα

Για εκβιασμούς κάνει λόγο ο Ουρουγουανός αμυντικός, με την ιστορική ομάδα της Αργεντινής να απαντάει…

Οι δύο πλευρές μόνο φιλικά δεν χώρισαν, καθώς ο 26χρονος αποχώρησε με σοβαρά παράπονα για το οικονομικό κομμάτι. Η Ιντεμπεντιέντε έχει βγει στην… αντεπίθεση μιλώντας με τα χειρότερο λόγια για τον διεθνή μπακ, με τον ίδιο να αντιδράει.

Όπως έγραψε στο twitter: “Θελουν να κάνουν τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα να φοβηθούν. Αυτό είναι επικοινωνιακή τρομοκρατία. Δεν ξέρω αν θα το πετυχουν, αλλά η κατάστασή μου είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς δικηγόρος για να καταλάβει πως αν μία ομάδα δεν σε πληρώνει για 8 μήνες, έχει το κάθε δικαίωμα να παραπονεθείς. 

 Αν αυτό με εμποδίζει να συνεχίσω την καριέρα μου μέχρι να συμφωνήσει η FIFA, τότε θα περιμένω. Δεν φαίνεται δίκαιο να χαρίσω τη δουλειά μου ή τα χρήματα της οικογένειάς μου στο πλαίσιο του εκβιασμού”.

Η Ιντεπεντιέντε από την πλευρά της, με ανακοίνωση απάντησε στον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Tις αποφάσεις θα τις πάρουν τα αρμόδια δικαστήρια. Τίποτα και κανείς δεν εμποδίζει τον παίκτη να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με άλλο σύλλογο στην Αργεντινή ή στο εξωτερικό. Εάν κανένας σύλλογος δεν του έχει προσφέρει ακόμα συμβόλαιο, αυτό οφείλεται πιθανώς στην αξιολόγηση των κινδύνων ή του κόστους που θα έχει αυτό”.

Επίσης, τον κατηγορεί πως και στο παρελθόν σε άλλους συλλόγους, έχει κάνει κάτι παρόμοιο, τονίζοντας πως η Ιντεπεντιέντε ήθελε να φιλικό “διαζύγιο”, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν υπερβολικές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button