Ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Λαμίας – Επιστρέφει ο Ιντέγε στις προπονήσεις

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεραι ενόψει του αγωνα του Σαββάτου με την Λαμία, με τον Ένινγκ να περιμένει σήμερα τον Ιντέγε

Ο Νιγηριανός φορ, ακολούθησε και χθες πρόγραμμα θεραπείας και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εφόσον δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε οι πιθανότητές του να είναι στην αποστολή και να αγωνιστεί το Σάββατο θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής του Άρη καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με νίκη οι “κιτρινόμαυροι” καταφέρνουν να “κλειδώσουν” και μαθηματικά τα πλέι οφ, καθώς είναι στο +4 από την 7η θέση και τους Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Για την ακρίβεια τους αρκούν και μόλις δύο ισοπαλίες, καθώς ακόμα και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τις δύο αυτές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο. Αν και για να υπάρξει ισοβαθμία θα πρέπει να κάνουν το δύο στα δύο, με τον Αστέρα να παίζει εντός με ΠΑΟ και εκτός με ΑΕΛ και την Ξάνθη εντός  με εκτός με Ατρόμητο και εντός με… ΠΑΟΚ.

Έτσι, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το μόνο που θα τον ενδιαφέρει, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο είναι να εξασφαλίσει την 5η θέση ενόψει πλέι οφ.

Η μοναδική ομάδα που μπορεί να “απειλήσει” τον Άρη για την 5η θέση είναι ο ΟΦΗ, που κέρδισε χθες τον Ατρόμητο και είναι στο -2 από τους “κιτρινόμαυρους”. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν την Κυριακή εκτός έδρας την ΑΕΚ, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Λαμία.

Όλα είναι στο χέρι του Άρη, που μετά την “σφαγή” από την ΑΕΚ, θα πρέπει να δείξει αντίδραση, για μία ακόμα φορά φέτος, να φύγει νικητής από την Λαμία και να αδιαφορήσει για τα αποτελέσματα των άλλων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button