Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει χωρίς ανάσα ο Μπράμπετς!

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς παίζει ασταμάτητα εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Άρη αυτή τη στιγμή είναι σε διακοπές, εκτός των διεθνών που ετοιμάζονται για να παίξουν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα στο Nations League. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι θα πάει με την ελάχιστη ξεκούραση, καθώς παίζει ασταμάτητα εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Αμέσως μετά την επιστροφή στη δράση από το πρώτο κύμα κορωνοϊού ξεκίνησε να παίζει τη σεζόν 2020-21 με τη Βικτόρια Πλζεν, έχοντας μόνιμη παρουσία στην ενδεκάδα και φυσικά είχε αρκετές παρουσίες και με την εθνική του ομάδα. Για να έρθει η περσινή σεζόν 201-22 όταν είχε ήδη παίξει 12 παιχνίδια με την τσεχική ομάδα σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη πριν ακόμη έρθει στον Άρη, όπου έκανε άλλα 39 ενενηντάλεπτα, χάνοντας μόλις ένα ματς… Παράλληλα φυσικά είχε συμμετοχές και με την εθνική του ομάδα.

Τώρα μετά τα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει με την Εθνική Τσεχίας στο Nations League, όπου θα αντιμετωπίσει τις Ελβετία (02/06), Ισπανία (05/06) και Πορτογαλία (09/06), αναμένεται να πάρει κάποιες μέρες έξτρα άδειας και να ενσωματωθεί ε τους κιτρινόμαυρους λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button