Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει το stand up comedy ο ΠΑΟΚ, γελάνε και τα τσιμέντα με την τελευταία του αποκάλυψη

Στον καιρό της πανδημίας και του lockdown τα πράγματα είναι δύσκολα. Αρκετός κόσμος έχει χτυπηθεί ψυχολογικά και ψάχνει τον τρόπο για να φτιάξουν οι μέρες του.

Εδώ πέρα έρχεται για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες μέρες έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να ψυχαγωγήσει τον κόσμο.

Οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη, και προφανώς βγαίνουν με στόχο να κάνουν τον κόσμο να γελάσει (λογικά δεν υπάρχει άνθρωπος που να τις παίρνει στα σοβαρά).

Η τελευταία δε είναι η πιο πετυχημένη. Κατάφερε να ψυχαγωγήσει όλη την Ελλάδα, να κάνει μέχρι και τα… τσιμέντα να γελάσουν.

Ποια είναι όμως η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ; Ότι ο Σιαμπάνης παίρνει λιγότερα λεφτά στον Άρη από ότι στον Ολυμπιακό! Το περίμενε αυτό κανείς; Μπορούσε να το φανταστεί; Ότι παίρνει ένας παίκτης στον Άρη λιγότερα λεφτά από όσα έπαιρνε σε μια πιο πλούσια ομάδα; Συνιστά σκάνδαλο αναμφισβήτητα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το άλλο. Γιατί έφυγε ο Σιαμπάνης από τον Ολυμπιακό; Γιατί δεν έμεινε να είναι στην καλύτερη τέταρτος, στην χειρότερη έκτος τερματοφύλακας;

Άλλωστε γιατί να μην κάτσει «βολεμένος» να πάρει τα λεφτά του. Κρίμα να έχει όνειρα και να θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και να κάνει καριέρα.

Αυτά λέει πάνω-κάτω η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, προκαλώντας κύματα γέλιου σε όλη την Ελλάδα, και δίνοντας μια σημαντική ανάσα ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο εν μέσω των δύσκολων καιρών που περνάμε.

Και επειδή είμαστε δίκαιοι, μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Άρης να είναι καλύτερη ομάδα, αλλά στο stand up comedy θα παίρνατε πρωτάθλημα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button