Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει με Μάντζιο, ενισχύει την ομάδα!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στον προπονητή του Άρη και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες ώρες.

Ο Άρης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, με έναν πολύ “πικρό” τρόπο από τη Λαμία, αλλά ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων δεν άλλαξε τη “γραμμή πλεύσης” που είχε χαράξει, Η ομάδα θα συνεχίσει με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα ολοκληρώσει κάποιες από τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζεται.

Σίγουρα υπήρξε καθυστέρηση στην προσπάθεια ενίσχυσης του Άρη, όπως και τις περισσότερες φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά με την ομάδα να κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός εξάδας, μετά τον αποκλεισμό και από το Κύπελλο, αποφασίστηκε να προχωρήσει σε μεταγραφές. Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο της απαγόρευσης μεταγραφών, που κάνει ακόμη πιο απαραίτητη την ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Άρης μπορεί να αποκτήσει μέχρι τη Δευτέρα (31/01) ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλες ομάδες και στη συνέχεια θα έχει περίπου δέκα ημέρες για τους ελεύθερους. Οι κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να ενισχυθούν στις περισσότερες από τις θέσεις που έχουν ανάγκη, αλλά με τις μέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου να είναι μετρημένες, το έργο του έχει δυσκολίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button