ΓενικάΜπάσκετ

Συνελήφθη ο Ντελόντε Γουέστ για επίθεση σε αστυνομικούς

Το βράδυ της Τρίτης, ο πρώην NBAer, Ντελόντε Γουέστ συνελήφθη σε περιοχή της Φλόριντα για επίθεση σε αστυνομικούς.

Η ζωή του Ντελόντε Γουέστ έχει πάρει μια πολύ άσχημη τροπή από τα χρόνια που μεσουρανούσε στα παρκέ του ΝΒΑ με τις φανέλες των Σέλτικς, των Καβαλιέρς, τους ΣούπερΣόνικς και τους Μάβερικς.

Τα πολλά και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με τις λανθασμένες οικονομικές κινήσεις που έκανε στο παρελθόν, τον έφεραν στην κατάσταση ακόμα και στο να ζει στον δρόμο…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 38χρονος πρώην γκαρντ συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικούς το βράδυ της Τρίτης (19/10). Όπως σημειώνεται, οι τοπικές Αρχές της Μπόιτον Μπιτς, περιοχή της Φλόριντα, δέχθηκαν κλήση για έναν άνδρα ο οποίος κρατούσε μπύρα και βότκα στα χέρια του, βρίζοντας και χτυπώντας τζαμαρίες.

Ο άνδρας αυτός ήταν ο Γουέστ, ο οποίος μάλιστα πήγε να φύγει όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί. Λίγο αργότερα του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν, με τον ίδιο να συνεχίζει την λεκτική επίθεση και μέσα στο περιπολικό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο αστυνομικό τμήμα. Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για αντίσταση κατά των αρχών και μέθης.

Ο άλλοτε άσος των παρκέ είχε αγωνιστεί οκτώ χρόνια στο ΝΒΑ μετρώντας 432 παιχνίδια με 9.7 πόντους, 3.6 ασίστ και 3 ριμπάουντ ανά ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button