Ποδόσφαιρο

Συμφώνησε με προπονητή η Κηφισιά

Ο Δανός συμφώνησε με την ομάδα της Αθήνας.

Σε επιλογή προπονητή από το εξωτερικό οδηγείται η Κηφισιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «bt.dk» ο Ντέιβιντ Νίλσεν έχει συμφωνήσει σε όλα με το κλαμπ των Βορείων Προαστίων για να διαδεχθεί τον Γιάννη Αναστασίου και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουμε τον «γάμο» με κάθε επισημότητα.

Ο 47χρονος Δανός τεχνικός Στρόμγκοντσετ (2014-15), Λίνγκμπι (2015-17) και από τον Οκτώβριο του 2017 έως το καλοκαίρι του 2022 ήταν στην Άαρχους, με την οποία σε 184 ματς είχε 75 νίκες, 49 ισοπαλίες και 60 ήττες. Ο Νίλσεν θα βγει για πρώτη φορά ως προπονητής από τη χώρα του, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε παίξει σε Γερμανία για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και στην Αγγλία για τις Γκρίμπσι Τάουν, Γουίμπλετον και Νόριτς.

Η Κηφισιά εδώ και μερικά 24ωρα ήταν σε αναζήτηση προπονητή και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Δευτέρας (4/12) υπήρξε και συνάντηση με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, όμως παρά την καλή διάθεση των δυο πλευρών δεν επήλθε συμφωνία. Η περίπτωση του πρώην κόουτς της ΑΕΚ Β’ δεν ήταν η μοναδική που «έπαιξε» από Ελλάδα, όμως εν τέλει οι νεοφώτιστοι κατέληξαν σε επιλογή προπονητή από το εξωτερικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button