ΔιεθνήΜπάσκετ

«Συμβόλαιο άνω του 1 δισ. δολαρίων διαπραγματεύεται ο Κάρι»

Συμβόλαιο… ζωής και όχι μόνο φέρεται πως είναι κοντά στο να υπογράψει ο Στεφ Κάρι με αθλητική εταιρεία.

Όπως αποκαλύπτεται στο εξώφυλλο του Rolling Stone, ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς διαπραγματεύεται συμβόλαιο με την Under Armour που μπορεί να του αποφέρει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Η τρέχουσα συμφωνία που έχει ο Κάρι με την Under Armour λήγει το 2024 και το νέο deal περιλαμβάνει στο να αποκτήσει ο ίδιος τη δική του θυγατρική επωνυμία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Μάικλ Τζόρνταν και τη Nike.

Ο πλέον 4 φορές πρωταθλητής του NBA ξεκίνησε την καριέρα του συμπορευόμενος εμπορικά με τη Nike, αλλά έφυγε για την Under Armour το 2013. Αρχικά, λάμβανε κοντά στα 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από την Under Armour και αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί σε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μετά την υπογραφή επέκτασης συμβολαίου το 2015.

Το 2018 ο Curry απείλησε να φύγει από την Under Armour για έναν από τους ανταγωνιστές της, αλλά τελικά, πείστηκε να παραμείνει έως και σήμερα. Το δυνητικό συμβόλαιο ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, με την Under Armour θα τον έβαζε σε παρόμοιο εύρος με τις συμφωνίες του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μάικλ Τζόρνταν με τη Nike.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button