ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Συζητήσεις της Τσέλσι με Τούχελ για νέο συμβόλαιο (pic)

Μπροστά τις συζητήσεις με τον Τόμας Τούχελ, προκειμένου να επεκτείνουν την συνεργασία τους μαζί του έχουν βάλει οι ιθύνοντες της Τσέλσι.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες των «μπλε» τον Ιανουάριο του 2021, διαδεχόμενος τον Φρανκ Λάμπαρντ υπέγραψε αρχικά συμβόλαιο 18 μηνών. Ωστόσο, η κατάκτηση του Champions League είχε σαν αποτέλεσμα να παρατείνει την παραμονή του στο Λονδίνο.

Την περυσινή σεζόν ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν οδήγησε και πάλι τους Λονδρέζους στην πρώτη τετράδα. Πλέον ο ίδιος έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη μιας ριζικής αλλαγής του δυναμικού υπό το νέο αφεντικό των «μπλε» Τοντ Μπόελι.

Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ είναι οι δύο πιο πρόσφατες αποχωρήσεις του συλλόγου του δυτικού Λονδίνου. Ωστόσο, ο Τούχελ φαίνεται να έχει την πλήρη υποστήριξη του Δ.Σ. του συλλόγου, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις συνομιλίες για μια νέα συμφωνία που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Οι άνθρωποί μου μιλάνε με τους ιδιοκτήτες και φροντίζουν για όλα τα άλλα. Ξέρετε πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ και πόσο μου αρέσει» ανέφερε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Σαββατοκύριακου κόντρα στην Λιντς.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Γερμανός προπονητής έσπευσε να προσθέσει τα εξής: «Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι δεδομένης της κατάστασης από την οποία προερχόμαστε και που βρισκόμαστε στη μέση της μεταγραφικής περιόδου, νομίζω ότι είναι το καλύτερο να επικεντρωθώ στην ομάδα μου και στο να είμαι ανταγωνιστικός».

Παρά το γεγονός, ότι του έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού ενός ματς, λόγω των αψιμαχιών που είχε με τον Αντόνιο Κόντε την περασμένη Κυριακή, o ίδιος θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή για το ταξίδι του Σαββάτου (20/8) στο «Έλαντ Ρόουντ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button