ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Συγκλονιστική αποκάλυψη Ομπαμεγιάνγκ: «Είχα σίγουρα κατάθλιψη, άρχισα να πίνω πολύ»

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ συγκλόνισε με τις πρόσφατες δηλώσεις του για το χρονικό διάστημα πριν την αποχώρησή του από την Άρσεναλ, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ προχώρησε σε μία τρομερή εξομολόγηση σχετικά με τις δυσκολίες που συνάντησε στη ψυχική του υγεία τη περίοδο που βρισκόταν στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ίδιος, λίγο καιρό πριν αποτελέσει παρελθόν από τους «Κανονιέρηδες», ο Γκαμπονέζος πέρασε τη φάση της κατάθλιψης κυρίως λόγω της κατάστασης της υγείας των γονιών του. Το αλκοόλ ήταν η μόνη του… παρηγοριά, όπως τόνισε ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Μαρσέιγ, σε μία εποχή πολύ επικίνδυνη για την καριέρα του και τη ζωή του.

«Είμαι σίγουρος ότι είχα κατάθλιψη. Υπάρχουν συμπεριφορές που είναι πολύ διαφορετικές από αυτές της καθημερινής ζωής. Για παράδειγμα, άρχισα να πίνω πολύ. Νομίζω ότι είχε σχέση με τους γονείς μου (που είχαν προβλήματα υγείας). Επηρεάζει έναν άντρα, είναι φυσιολογικό. Συχνά λέμε ότι πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό. Δεν είναι ντροπή. Παρόλο που δεν το έχω κάνει, ξέρω ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει», σημείωσε ο 34χρονος φορ.

Μάλιστα, συνέχισε υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να μην ντρέπονται οι άνθρωποι να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

«Οι άνθρωποι πρέπει να ανοιχτούν σε τέτοιες καταστάσεις. Αν το είχα κάνει, νομίζω ότι θα ήταν καλό για μένα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button