ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Συγκλονίζει ο Αγουέρο για το τελευταίο παιχνίδι του: «Ένιωσα σαν να πνίγομαι»

Ο Σέρχιο Αγουέρο θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από την ενεργό δράση, λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Η παρουσία του Αργεντινού επιθετικού στην Μπαρτσελόνα, στην οποία μετακόμισε μετά την πολυετή παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι, σίγουρα δεν ήταν όπως την περίμενε.

Σε παιχνίδι κόντρα στην Αλαβές για το πρωτάθλημα, ο Αγουέρο είχε νιώσει έντονους πόνους στο στήθος και αποχώρησε καθώς ζαλιζόταν. Λίγες μέρες αργότερα έγινε γνωστό ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο…

«Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και σκέφτηκα: “Σκατά, είμαι τόσο κακός”. Πήδηξα για μια κεφαλιά. Πήγαν στην κόντρα και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και οι λέξεις δεν έβγαιναν. Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγε: “Σταματήστε το παιχνίδι”. Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά είχε περάσει μόνο 20 δευτερόλεπτα» είπε τώρα ο Αγουέρο για όσα έζησε στο τελευταίο παιχνίδι του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button