Ποδόσφαιρο

Συγκινητικός Σάντος: «Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν καλά – Η λύση περνάει από τον καθένα μας»

Ο Φερνάντο Σάντος έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας στους Έλληνες και το «είστε ΗΡΩΕΣ!» για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Η Πορτογαλία είναι η χώρα του, αλλά η Ελλάδα η δεύτερη πατρίδα του. Αμφότερες δοκιμάζονται από την εξάπλωση του κοροναϊού και ο Φερνάντο Σάντος έσπευσε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στα αδέλφια του στην Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν καλά. Αλλά γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην το κάνετε δύσκολο. Η λύση περνάει από τον καθένα μας» ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας και πρώην της Εθνικής Ελλάδας.

«Πρέπει να ακολουθήσουμε όσα συνιστούν οι επιστήμονες υγείας στις ανακοινώσεις τους. Εάν προστατεύσουμε τον εαυτό μας προστατεύουμε τους άλλους, αν προστατεύσουμε τους άλλους, προστατεύουμε τον εαυτό μας» πρόσθεσε ο Σάντος, η καρδιά του οποίου είναι «πάντα ελληνική» όπως αναφέρει στο φινάλε του μηνύματός του και αφού πρώτα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

«Μια τελευταία λέξη, για όλους εκείνους στην πρώτη γραμμή που αγωνίζονται για εμάς, επαγγελματίες υγείας και άλλους. Είστε ΗΡΩΕΣ!» καταλήγει χαρακτηριστικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button