ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Στο Yellow Radio αποφεύγουμε τους τύπους, τα λόγια τα φανταχτερά, μας αρέσει η ουσία, οι πράξεις…

Να είστε σίγουροι ότι κάθε κουβέντα στον προφορικό μας λόγο, είτε κάθε αράδα στον γραπτό, αρχίζει και τελειώνει σε αυτήν την «αρχή».

Έχοντας καταθέσει δημόσια αμέτρητα ευχαριστώ για την συμπαράσταση, αγωνία, συμμετοχή των χιλιάδων μας ακροατών, αλλά και των επιχειρήσεων-χορηγών που επέλεξαν να προβληθούν μέσα από την συνεχιζόμενη δυναμική προσπάθεια του Yellow Radio, οφείλουμε να συμπεριλάβουμε σε αυτό το κάδρο και τις ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους του συντελεστές του ραδιοφώνου.

Όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες, με τις εκπομπές, την βοήθεια, την συμπαράστασή τους για να μείνει ζωντανός αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τον κόσμο.

Αναφερόμαστε σε ευχαριστίες, αν και η πιο σωστή έκφραση είναι θαυμασμός και αναγνώριση των προσπαθειών που κάνουν όλοι οι παραγωγοί, συνεργάτες, δημοσιογράφοι για να μείνει ζωντανή αυτή η τεράστια ραδιοφωνική παρέα.

Μια ενέργεια που περνάει ως δύναμη από τον έναν στο άλλον. Για αυτήν την τεράστια προσπάθεια, υπάρχει πια κι ένα μεγάλο κίνητρο: να μην χαθεί όλα όσα «έχτισε» με τόσο κόπο το Yellow Radio, μαζί με τους ακροατές.

Keep walking…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button