Ποδόσφαιρο

Στο τραπέζι και ο Πάνζο για το κέντρο της άμυνας

Ο Τζόναθαν Πάνζο είναι ένας εκ των υποψηφίων για το κέντρο της άμυνας του Άρη.

Πρόκειται για τον 21χρονο Άγγλο στόπερ που ανήκει στη Ντιζόν και πέρσι ήταν συμπαίκτης του Καμαρά για ένα εξάμηνο στην Γαλλική ομάδα και η συζήτηση γίνεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα με την μορφή δανεισμού.

Ο γεννημένος στο Λονδίνο και με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, το 2000 ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Τσέλσι αλλά δεν έγινε επαγγελματίας και στα 18 μετακόμισε στη Μονακό. Αρχικά αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα ενώ έκανε και δυο εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα. Την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Σερκλ Μπριζ κάνοντας 18 εμφανίσεις.

Ο Πάνζο που έχει ύψος 1,85 και καλό του πόδι είναι το αριστερό (για αυτό και αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ) ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Αγγλίας. Μάλιστα ήταν φιναλιστ κόντρα στην Ισπανία στον τελικό του 2017 UEFA European Under-17 Championship και λίγο αργότερα κατέκτησε το 2017 FIFA U-17 World Cup.

Πέρσι στο Σαμπιονά έκανε 22 ματς αλλά φέτος που η Ντιζόν υποβιβάστηκε δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στα πέντε πρώτα ματς στη Ligue 2.

Ο Πάνζο θεωρείται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά το κόστος και οι ιδιαιτερότητες της υπάρχουν δείχνουν ότι είναι μια δύσκολη περίπτωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button