ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ ο Ζίγιεχ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Γερμανών βρίσκεται ο Μαροκινός μέσος της Τσέλσι.

Ο Χακίμ Ζίγιεχ εντάχθηκε στη Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020, με τους μπλε να βγάζουν από τα ταμεία τους 38 εκατ. ευρώ, για να τον κάνουν δικό τους από τον Άγιαξ. Έκτοτε o 28χρονος δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την παρουσία του στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», έχοντας πάρει φανέλα βασικού στη Premier League μόλις 17 φορές, από τις οποίες οι τέσσερις αυτή τη σεζόν.

Ο Ζίγιεχ δεν έχει βρεθεί ακόμη στα αρχικά πλάνα του Τόμας Τούχελ, μια κατάσταση που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ντόρτμουντ. Σύμφωνα λοιπόν με την Bild, οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 28χρονου και μάλιστα φέρονται έτοιμη να κάνουν επίσημη κρούση στους πρωταθλητές Ευρώπης, στην προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Μπορούσια Ντόρνμουντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, πριν τη μεταξύ τους μάχη στις 4 Δεκεμβρίου.

Ο Μαροκινός άσος μετράει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις τέσσερις εμφανίσεις, έχοντας απολογισμό έως τώρα ένα τέρμα και μια ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button