Ποδόσφαιρο

Στο πλευρό του Σιαμπάνη ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωση

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη, έπειτα από την καταγγελία που έκανε.

Ο ΠΣΑΠ δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στον 21χρονο άσσο, που δέχεται απρεπή σχόλια και απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας, του ίδιου και της οικογένειάς του. Αν μη τι άλλο, όμορφη και αλληλέγγυα η κίνηση του Συνδέσμου προς τον συνάδελφό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης και μέλος του ΠΣΑΠ Μάριος Σιαμπάνης, σύμφωνα με την επιστολή του προς όλους τους αρμόδιους φορείς, κατήγγειλε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απόπειρα δωροδοκίας του, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Ο ΠΣΑΠ ως θεματοφύλακας του ίδιου του αθλήματος και με μεγάλο σεβασμό στην διαδικασία του παιχνιδιού, συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά σε διάφορα προγράμματα καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων με οποιοδήποτε κίνητρο, επικροτεί τα μέλη του που έχουν το θάρρος και την υποχρέωση να καταγγέλλουν τέτοιου είδους πρακτικές.

Την ίδια στιγμή, ως άνθρωποι και συνάδελφοι, στεκόμαστε στο πλευρό του Μάριου Σιαμπάνη που γίνεται αποδέκτης δυσφημιστικών σχολίων αλλά και απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας του ίδιου και της οικογένειάς του.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των ελληνικών δικαστικών αρχών, που είναι και οι μόνοι ικανοί θεσμοί ώστε να αποδώσουν δικαιοσύνη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button