Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Στο μυαλό ο ΟΦΗ με… ερωτηματικά

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League έδωσε την ευκαιρία για «ανάσες» και ο Άρης μπαίνει πλέον στη διαδικασία προετοιμασίας για τον κυριακάτικο (15/09, 20.30) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τα μεταγραφικά να «τρέχουν» παράλληλα για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές του Άρη και το τιμ του Άκη Μάντζιου, προκειμένου να μπουν σταδιακά σε εβδομάδα προετοιμασίας αγώνα και συγκεκριμένα αυτού με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» σωματικά και πνευματικά το Σαββατοκύριακο με διήμερη άδεια, λόγω της απουσίας αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους Μόντσου Ροντρίγκεθ (χτύπημα στο πόδι) και Ούγκο Μάγιο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους.

Ο Άκης Μάντζιος δεν είχε στη διάθεσή του τους Σαμόρα, Παναγίδη και Σίντκλεφ αρχικά, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, ωστόσο ο Λίντσεϊ Ροζ (που αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με τον Άγιο Μαυρίκιο) επιστρέφει νωρίτερα στη βάση της ομάδας και από σήμερα λογικά θα μπει στο πρόγραμμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button