Ποδόσφαιρο

Στο «μηδέν» στο ΟΑΚΑ, οριστικά τρίτος ο Άρης!

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ΑΕΚ-Άρης με τους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνουν την χρονιά στην τρίτη θέση!

H AEK θέλησε να αιφνιδιάσει από νωρίς, με τον Ανσαριφάρντ να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι, με τον Κουέστα να κάνει καλή επέμβαση, τον Μάνταλο να σκοράρει με το ριμπάουντ αλλά να υποδεικνύεται σωστά ως οφ-σάιντ.

Στο 13′ ο Κουέστα μπλόκαρε την κεφαλιά του Μάνταλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα το φάουλ του Γκάμα κατέληξε άουτ. Στο 22′ ο Κουέστα είχε την απάντηση στην κεφαλιά του Τάνκοβιτς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσιντώντας είπε «όχι» σε καλά σουτ του Γκάμα μέσα από την περιοχή.

Ο Άρης είχε την κατοχή φτάνοντας και στο 33-67, αλλά την ευκαιρία είχε και πάλι η ΑΕΚ στο 37ο λεπτό με την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα, με αυτή την ευκαιρία να είναι η τελευταία σημαντική φάση του πρώτου μέρους.

Το πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου είχε ελάχιστα πράγματα. Καμία ουσιαστική ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να περιμένουν περισσότερο την τελική ευθεία για να πιέσουν.

Στο 72ο λεπτό η ΑΕΚ απείλησε με σουτ του Ανσαριφάρντ από πλάγια στην περιοχή που απομάκρυνε ο Κουέστα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκάμα βρήκε τον Μαντσίνι στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά ο Τσιντώντας έκανε μεγάλη επέμβαση διατηρώντας το 0-0.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ πήρε μέτρα, προσπάθησε να απειλήσει με αρκετές σέντρες, χωρίς όμως να έχει την μεγάλη φάση και τον αγώνα να ολοκληρώνεται με σκορ 0-0.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button