Μπάσκετ

Στο κάδρο του Προμηθέα ο Καστρίτης, που περιμένει τον Άρη

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι στη λίστα του Προμηθέα όσον αφορά τη νέα σεζόν, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, όμως ο Έλληνας τεχνικός τη δεδομένη χρονική στιγμή περιμένει τον Άρη.

Είναι γεγονός πως η αξία του στο μπασκετικό… χρηματιστήριο έχει ανέβει με τις δύο χρονιά στους «κίτρινους», οπότε είναι αναμενόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Αλλά ο Γιάννης Καστρίτης θα μιλήσει πρώτα με τον Άρη και μετά, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία, θα κοιτάξει τις άλλες προτάσεις που θα έχει στην διάθεση του.

Ο Προμηθέας έχει στην λίστα του τον Καστρίτη εδώ και μήνες, μάλιστα πληροφορίες θέλουν τους Πατρινούς να προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Έλληνα τεχνικό και στα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά ο προπονητής του Άρη δεν μπήκε καν στην λογική να συνομιλήσει μιας και ήταν στο πάγκο των «κιτρίνων».

Τώρα βέβαια επίσης δεν πρόκειται να μιλήσει με άλλη ομάδα, πριν ολοκληρώσει τις επαφές με τον Άρη, οι οποίες ενδεχομένως να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου, όταν και η διοίκηση της ΚΑΕ θα έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά την προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής τη νέα χρονιά, κάτι που είναι βασικό στοιχείο στις επαφές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button