ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Στον φετινό Άρη κανείς δεν περισσεύει! Όλοι περιμένουν να… οπλίσουν!

Η εντυπωσιακή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι…

Την φετινή πορεία του Άρη και «εχθρός» του να είσαι μόνο τυχαία δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Ακόμη και ο πιο κακοπροαίρετος παραδέχεται πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου δίκαια βρίσκεται στην δεύτερη θέση και δείχνει ικανή στο τέλος της χρονιάς να την κατακτήσει.

Η συνέπεια που δείχνει καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς είναι εντυπωσιακή. Ουδέποτε ο Άρης ήταν τόσο συνεπείς σε μια χρονιά.

Η διοικητική σταθερότητα, οι σωστές επιλογές παικτών το καλοκαίρι και η διόρθωση στο λάθος της τεχνικής ηγεσίας ήταν η απ’ αρχή της… ανόδου.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνει αποτελέσματα και δεν κάνει μεγάλη αγωνιστική κοιλιά. Σε κάθε… στραβή έχει και μια απάντηση.

Έχει πλάνο στο παιχνίδι του και διαβάζει κάθε αντίπαλο. Αυτό πιστώνεται φυσικά στον προπονητή και τους συνεργάτες του. Το καλύτερο μυστικό ωστόσο έχει να κάνει με το ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κανείς δεν… παίζει για τον εαυτό του, κανείς δεν γκρινιάζει αν δεν παίζει, όλοι χαίρονται για όλους, όλοι προσπαθούν να ανυψώσουν το ηθικό αυτού που θα κάνει ένα λάθος σοβαρό ή μη.

Ο φετινός Άρης έχει δύο σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες. Ουδέποτε είχε κάτι ανάλογο. Όποιος απουσιάσει θα αντικατασταθεί επάξια, όποιος κάνει 2-3 σερί μέτριες εμφανίσεις και χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα δεν θα γκρινιάξει, απλά θα περιμένει την επόμενη ευκαιρία του.

Κανείς δεν περισσεύει στον φετινό Άρη. Όλοι μπορούν και προσφέρουν. Από τον Μπρούνο Γκάμα και τον Λούκας Σάσα, μέχρι τον Κρίστιαν Γκάνεα και τον Δημήτρη Μάνο.

Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, είτε παίζουν κάθε εβδομάδα είτε έχουν να παίξουν 2-3 μήνες. Όλοι περιμένουν με το… χέρι στην σκανδάλη και τις περισσότερες φορές… πυροβολούν και βρίσκουν στόχο!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button