ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν που “λύγισε” την Άιντραχτ

Η Μπάγερν Μονάχου “ζορίστηκε” αλλά επικράτησε τελικά με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας όπου θα αντιμετωπίσει την Λεβερκούζεν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι “λύτρωσε” τη Μπάγερν και με το γκολ που πέτυχε στο 74΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και ταυτόχρονα το δεύτερο “εισιτήριο” για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Αντίπαλος των “Βαυαρών” θα είναι η Λεβερκούζεν, η οποία είχε επικρατήσει άνετα χθες βράδυ (9/06) επί της Σααρμπρίκεν με 3-0.

Η πρωτοπόρος και σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια της Bundesliga πήρε “εκδίκηση» από την αποψινή της αντίπαλο, από την οποία είχε ηττηθεί στον τελικό του 2018 με 1-3. Προηγήθηκε στο 14΄ με τον Ιβάν Πέρισιτς, οι “αετοί” ισοφάρισαν στο 69΄ με τον Ντα Κόστα, αλλά δεν χάρηκαν για πολύ το γκολ, καθώς στο 74΄ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε την “χαριστική βολή” στην Αϊντραχτ.

Η κάτοχος του τροπαίου και πολυνίκης του θεσμού, Μπάγερν, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 20ό τίτλο της στην 24η παρουσία της στον τελικό του θεσμού, σε αντίθεση με την Αϊντραχτ, η οποία δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το έκτο της τρόπαιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button