Ποδόσφαιρο

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν… και δε βρίσκουν τον Ζαμπά

Ο Λεό Ζαμπά δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η άδεια που του είχε δοθεί έχει λήξει και θεωρείται αδικαιολογήτως απών.

Ο Λέο Ζαμπά είχε μέσω των εκπροσώπων του ζητήσει επιπλέον άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα για την πρώτη προπόνηση του καλοκαιριού. Μάλιστα μετά από μερικές ημέρες και ενώ η αποστολή του Δικεφάλου ήταν ήδη στην Ολλανδία οι εκπρόσωποι του ζήτησαν και άλλη άδεια καθώς βρίσκονταν σε αναζήτηση ομάδας για τον πελάτη τους.

Όπως και να έχει ο Βραζιλιάνος θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

Και όχι μόνο αυτό αλλά κανείς, ούτε ο εκπρόσωπος του, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος για μια ακόμη φορά φαίνεται ασυνεπής απέναντι στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ θεωρείται πλέον αδικαιολογήτως απών, με ότι μπορεί αυτό να συμβαίνει για την σχέση του με το Δικέφαλο, την ώρα που το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button