Ποδόσφαιρο

Στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός όχι μόνο συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ, αλλά πήρε και τις υπογραφές από τον Τάσο Μπακασέτα σε μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε με συνολικό κόστος άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι πράσινοι έκαναν το μπαμ του Γενάρη με μια μεταγραφή ουσίας και εντυπώσεων. Ο Τάσος Μπακασέτας, οριστικά πια, θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υπογραφές σε συμβόλαια με διάρκεια 2,5 ετών.

Η τουρκική ομάδα συμφώνησε να πάρει ένα ποσό λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο, για να αφήσει τον Μπακασέτα, με μοναδικό όρο να αγωνιστεί στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ την Κυριακή για τελευταία φορά.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2026 και η καθαρή αμοιβή του θα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, που μαζί με τα μπόνους θα φτάνουν ακόμη πιο ψηλά.

Με βάση όλα τα παραπάνω, το συνολικό κόστος της μεταγραφής πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και εξυπακούεται ότι με τους φόρους ξεπερνά αρκετά το ποσό.

Οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει να αγωνιστεί ο Μπακασέτας την Κυριακή με την Τράμπζονσπορ κόντρα στη Γαλατά και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τα πράσινα, ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button