Μπάσκετ

Στις 50 ασίστ με Άρη ο Χάγκινς, ξεπέρασε τους 900 πόντους ο Τολιόπουλος!

Ο ΕΣΑΚΕ παρέθεσε ορισμένα στατιστικά στοιχεία, που αφορούν τον Άρη στην καθιερωμένη ενότητά του, στην επίσημη ιστοσελίδα του, μετά τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Τζος Χάγκινς είχε αψεγάδιαστη στατιστική στην «οικονομία» με επτά ασίστ, ένα κλέψιμο, μία τάπα και κανένα λάθος. Ήταν η έκτη επίδοση 9+ στην οικονομία που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών, αλλά ξεχώρισε από τις υπόλοιπες πέντε.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο πρώτος παίκτης της φετινής Basket League που είχε επίδοση τουλάχιστον +9 στην «οικονομία» με ασίστ, κλεψίματα, τάπες, αλλά χωρίς λάθη. Από τις προηγούμενες πέντε αντίστοιχες επιδόσεις (δύο ο Ουόκαπ και από μία οι Κάουαν, Φράνκε και Κόουλ) είχε λείψει η τάπα κάτι που έβαλε ο Χάγκινς στη στατιστική του σταματώντας μια προσπάθεια του Ντάγκουμπιτς.

Το πιο σημαντικό όμως, σε στατιστικό επίπεδο, για τον Χάγκινς είναι ότι έβαλε το όνομα του στη λίστα των ξένων παικτών του Άρη που έφτασαν τις 50 ασίστ στην Basket League. Ο Αμερικανός έφτασε στις 50 με τις επτά που είχε στο ματς της Πάτρας και έγινε ο 40ός ξένος του Άρη που έφτασε σε μία τέτοια επίδοση. Συνολικά ο Χάγκινς είναι ο 5ος της φετινής Basket League που έφτασε τις 50 ασίστ, μετά τους Ουόκαπ, Κάουαν, Φρέιζιερ και Καράμπελα.

Ακόμη, ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη με 15 πόντους. Με αυτούς ξεπέρασε τους 900 στην 165η εμφάνιση του στην Basket League και βάζει πλώρη για τους 1.000.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button