Ποδόσφαιρο

Στις 19/08 το ραντεβού για το νέο γήπεδο!

Η συνάντηση που ήταν να γίνει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του νέου γηπέδου του Άρη στις 21 Ιουλίου και αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 19 Αυγούστου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα έχει γίνει μία προεργασία, που είναι σε γνώση της κυβέρνησης. Το ραντεβού ήταν να γίνει την Πέμπτη 21 Ιουλίου, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα υπουργεία, αλλά αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών. Πλέον αυτή η συνάντηση ορίστηκε για την επόμενη Παρασκευή 19 Αυγούστου και είναι σημαντική για να μπει σε μία βάση όλη η διαδικασία.

Να θυμίσουμε ότι το πλάνο λέει πως ο ΑΣ Άρης θα κρατήσει 50-60 στρέμματα (από τα συνολικά 170) για το γήπεδο και ο επενδυτής θα διατηρήσει τα υπόλοιπα για να τα εκμεταλλευτεί. Με κατασκευές εγκαταστάσεων, γραφείων, κατοικιών κτλ. Τα 20 στρέμματα του γηπέδου Χαριλάου θα δοθούν στο δήμο Θεσσαλονίκης, για να δημιουργηθεί ένα Μητροπολιτικό Πάρκο.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button