Ποδόσφαιρο

Στις 18 Φεβρουαρίου… βολεύει τον Παναθηναϊκό!

Σε πέντε μέρες βόλευε τους «πράσινους» να παίξουν τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΠΟ τους έκανε ξανά το… χατίρι!

Την περασμένη Πέμπτη ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος έκρινε πως λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ενώ πριν από λίγο καιρό σε χειρότερες αντίξοες συνθήκες είχε γίνει κανονικά το ΠΑΣ-Άρης.

Τελικά το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα (Παρασκευή 12/02) και την ίδια ώρα, όπως προβλέπει ο κανονισμός καθώς δεν υπήρχαν εν συνεχεία δυο πλήρεις ημέρες μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής (14/2) κι έτσι η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ο αναβληθείς αγώνας της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, στις 15.00, στο Ε. Σ. Ι. “Οι Ζωσιμάδες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button