Ποδόσφαιρο

Στις 16/3 η κλήρωση Κυπέλλου, αλλά με εκπροσώπους των ομάδων αυτήν την φορά!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για ακόμη μία φορά! Ο Άρης αφού έχει αποκλειστεί από τον θεσμό του Κυπέλλου, μπορούν πλέον οι εκπρόσωποι των ομάδων να έχουν φυσική παρουσία στην κλήρωση!

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου, με εκπροσώπους(!) και των τεσσάρων ομάδων που συνεχίζουν (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα), καθώς η ΕΠΟ ικανοποίησε σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει από την Ομοσπονδία να μεταφέρει ημερολογιακά την κλήρωση από τις 19 στις 16 Μαρτίου, λόγω του αγώνα-ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στις 18 του μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button