Γενικά

Στις 06/02 η συνέχεια στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 η τρίτη μέρα της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με τον έναν από δύο φίλους του 19χρονου να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τη σύντομη κατάθεση της αδελφής του Άλκη, για περίπου 15 λεπτά, μιλώντας με τρυφερότητα και αγάπη για τον αδελφό της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι επρόκειτο για παιδί χαμηλών τόνων που ουδέποτε έμπλεκε σε καυγάδες.

Εκείνος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν ο ένας από τους δύο φίλους του Άλκη, που έπεσε επίσης θύμα της μανίας των 12 για βία και αίμα εκείνο το βράδυ. Η δική του η κατάθεση και του άλλου φίλου του Άλκη, κρίνονται ως πιο καθοριστικές μαζί με αυτήν που θα κάνει η ιατροδικαστής.

Αφού ο Άγγελος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν εκείνο το βράδυ και συγκλόνισε με τα λεγόμενά του, απάντησε τόσο στις ερωτήσεις της εισαγγελέως όσο και των δικηγόρων, με την τοποθέτησή του να διαρκεί σχεδόν τέσσερις ώρες- υπήρξε και μικρή διακοπή- και να απαντάει με τρομερή ψυχραιμία ακόμα σε δύσκολα σημεία. Οταν δηλαδή η πλευρά της υπεράσπισης επιχείρησε για ακόμη μία μέρα να το… βαφτίσει επεισόδιο μεταξύ οπαδών, προχωρώντας μάλιστα σήμερα ένα βήμα πιο πέρα και προσπαθώντας να εννοήσει ότι επρόκειτο για ραντεβού και όχι δολοφονική επίθεση. “Ήμασταν οι τρεις μας στα σκαλιά και καθόμασταν. Ήρθαν με full face και όπλα στα χέρια. Ήθελαν να σκοτώσουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων Άγγελος ενώπιον του δικαστηρίου.

Η διαδικασία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να συνεχιστεί την Παρασκευή (27/01). Μετά όμως από αίτημα των δικηγόρων λόγω άλλων υποχρεώσεων που έχουν, η συνέχεια θα δοθεί στις 6 Φεβρουαρίου και ημέρα Δευτέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button